Tuesday, August 18, 2009

Pajero Tersangkut :)


Tadi masuk site ngan Encik Tahir, nak wat detail sebutharga. Tapi tu la, setelah meredah semak samun dah bukit bukau.... Pajero pulak sangkut... Hehehe... berpeluh jugak la... Ni gambar saya kat sebelah pajero yang sempat di snap oleh Encik Tahir sebab dah give up dan sedang menunggu bantuan dari Iqbal dan Husyairie :)



Hehehe, x tau nak cakap ini kenangan yang terindah atau pahit atau macam mana... Tapi nampak macam kelakar je pajero tersekat kat pokok. Hehehe... Encik Tahir dah surrender nak naikkan pajero kat atas... Last sekali panggil 2 technician lelaki (boleh dikatakan hero la diaorang ni, jap je pajero berjaya dikeluarkan dari celahan pokok tu). Hehehe...


Apapun thanks pada yang sudi menghulurkan bantuan bagi meringankan beban :)

9 comments:

MiSS wiSta said...

Nasib baik xde ape2 berlaku.. Huhuhu.. Tapi memang best la team kite ni. Teruskan usaha!!!

mama kiter said...

mcm mane leh tersangkut kap pokok tu? pajero tu belajar terbang ke? apa apa pun Alhamdulillah semua dah selesai..

Sofia said...

Hehehe... jalan kecik.... Salahkan jalan tu... Jalan oh jalan kenapa engkau kecik... ( Diadaptasi dari lagu BANGAU OH BANGAU!!)

Sofia said...

Tu la Mama Kiter..... Jalan tu sempit, disebabkan kami terlalu teror maka tersepitla pajero itu di celah2 pokok itu... Nasib kat sawah dah harvest kalo tak, kena gelak dek petani la jawabnya.....

fzi said...

Salam...
Sure panik gak kan sofia masa mula2 pajero tersangkut tuh...hehe.. nasib baik penyelamat cepat mari...hehe

Selamat Berpuasa Sofia...

akak_bieza said...

alahai...tersangkut pajero..sib baik ada pokok, boleh teduh teduh

macam rallylah pulok =)

selamat berpuasa

take care

Sofia said...

Selamat Berpuasa Untuk Miss Wista, Mama Kiter, Kak Fzi, dan Akak_Bieza... Semoga Ramadhan kali ini kita dapat menfaat beribu kali ganda dari yg sebelumnya :)

pn-iena said...

alahai sofia dah cam majalah 3..kekeke cian dia... ayu gitu sebelah pajero.. =) dugaan... ya tak?

Sofia said...

Assalamualaikum pn-iena...

Tu la, detik yg mencemaskan.... Kat bawah pajero tu ada lubang besar.... Pastu pajero tu dah lekat kat pokok belakang tu....