Monday, October 5, 2009

KERJA TU SATU IBADAH :)






Tak tahu nak tulis apa dalam entry kali nie... Just nak beritahu hari ni si comel puasa kat opis.. Harap2 dia tak jatuh sakit :). Jap lagi nak gi tengok jambatan yang baru siap piling... Ni gambar yang sempat di snap oleh Encik Tahir... Hehehe...



Apapun semoga si comel sentiasa tabah menjalani ibadat puasa sunat di samping melaksanakan kerja-kerja yang menimbun dengan jayanya di atas meja beliau.


Sekian laporan dari unit Pencegah Malas Kerja :)

6 comments:

MiSS wiSta said...

Wah, sejak bile kamu jadi Mamarazzi dgn Unit Pencegah Malas Keje nih? hahahaha

Harap2 aku bole meneruskan puase tanpa ubat-ubatan. hahahahah. Tolong jgn menggode diriku makan ye!!!

Sofia said...

Assalamualaikum wbrt :)

Hahaha... Baru cadang nak menggoda kamu ngan roti bakar kat Old Town... Tapi kalau dirimu sudi, berbuka puasa nanti diriku belanja kamu berbuka kat old town.. Kalau sudi la...

Hehe, tau kamu tak sudi... Kamu lebih suka memasak kat rumah kan.. kan.. kan..

Hehehe

Teratak Murniku said...

Assalamualaikum, Pia apa khabar, akak doakan semuga ceria selalu disamping tugasan harian...hati-hati ketika bertugas.

Sofia said...

Assalamaualikum wbrt :)

Baik akak... Saya akan selalu ingat nasihat akak n berhati2 dalam melakukan apa juga urusan :)

Akak pun sama, jaga diri baik2 tau :)

Teratak Murniku said...

Assalamualaikum, tugas itu bukan sekadar ibadah, tapi juga amanah...
Selamat tido...

Sofia said...

Assalamualaikum wbrt :)

Betul tu akak cyg... Saya akan ingat pesanan akak :)

Tq...